سلامتی و تندرستی

چگونه سلامت فرزند خود را تقویت کنیم؟

به طور کلی، بچه ها از طریق چیزهای مختلف سالم هستند. این شامل تغذیه مناسب، ورزش منظم، واکسیناسیون و اقدامات پیشگیرانه است. اما گاهی اوقات کمی فراتر از اصول اولیه است، جایی که شما به دنبال جزئیات بیشتر در مورد حفظ سلامت فرزند خود، هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی هستید. در اینجا چند نکته برای تربیت فرزندان سالم آورده شده است.

درست غذا خوردن را به آنها بیاموزید

بسیاری از چیزها در مورد سلامتی فرزندان شما، درست مانند بزرگسالان، به رژیم غذایی آنها بازمی گردد. این به معنای رژیم غذایی نیست که در آن تلاش می‌کنند وزن کم کنند یا گروه‌های غذایی را محدود کنند، بلکه فقط بر تغذیه مناسب تمرکز می‌کنند. شما واقعاً می خواهید به دنبال یک رژیم غذایی متعادل باشید که شامل غذاهایی با مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است.

با نشان دادن اهمیت طیف وسیعی از غذاها، کاهش قند و غذاهای فرآوری شده و حتی داشتن یک دفترچه غذایی، به فرزندان خود بیاموزید که درست غذا بخورند. اجازه دهید آنها در تهیه غذا و بسته بندی ناهار شرکت کنند تا برای آنها جالب تر و آموزنده تر شود.

ورزش را به یک امر خانوادگی تبدیل کنید

آیا در وادار کردن فرزندانتان به کنار گذاشتن تلفن و ورزش کردن مشکل دارید؟ آن را به یک فعالیت خانوادگی سرگرم کننده تبدیل کنید! این به عنوان ورزش برای کل خانواده و همچنین مدتی سرگرم کننده برای پیوند دو چندان خواهد شد. فعالیت های زیادی وجود دارد که می توانید در داخل و خارج از خانه به عنوان یک خانواده انجام دهید تا فعالیت بدنی بیشتری داشته باشید، اما در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • به پیاده روی بروید؛
  • یک کلاس تناسب اندام مناسب خانواده را امتحان کنید؛
  • با هم دوچرخه سواری کنید.

القای اهمیت بهداشت و سلامت دهان

بخش بزرگی از سلامت کلی شما و فرزندانتان، سلامت دهان و دندان آنهاست. مطمئن شوید که آنها از زمانی که اولین دندانشان در می آید، عادات دندانپزشکی خوبی داشته باشند.

همچنین این زمان خوبی برای صحبت در مورد سایر زمینه های بهداشتی است، از حمام کردن منظم تا اطمینان از شستن دست های خود قبل از غذا و بعد از استفاده از دستشویی.

از سلامت روان آنها غافل نشوید

در نهایت، سلامت روان در مورد فرزندان شما به اندازه سلامت جسمانی مهم است. آنها همچنین می توانند همان استرس، اضطراب و افسردگی را که بزرگسالان تجربه می کنند، تجربه کنند. به علائم استرس یا اضطراب در فرزندان خود توجه کنید، مانند بازی کردن، افت نمرات در مدرسه، گذراندن وقت با دوستان مختلف یا منزوی شدن، بیش از حد بد خلق یا تحریک پذیر بودن، یا از دست دادن اشتها. به یافتن منبع استرس فرزندتان کمک کنید و در صورت نیاز از یک متخصص کمک بگیرید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا